Media Dak is een jong en dynamisch dakdekkersbedrijf in Apeldoorn. Wij zijn werkzaam binnen heel Nederland. Als dakdekker zijn we gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van daken. Ook voor dakonderhoud en dakinspectie staan wij voor u klaar.

Onze dienstverlening wordt altijd op maat gemaakt. Elk dag heeft immers zijn eigen specifieke behoeften. Media Dak werkt met een vakkundig team van gediplomeerde dakdekkers die hun vak goed verstaan. Wij zijn uw specialist in dak onderhoud en reparatie.

De diensten van Media Dak

● Dakrenovatie: zoals het isoleren en renoveren van hellende en platte daken
● Gevel- en dakreiniging: het reinigen, coaten en impregneren van gevels en daken
● Dakbedekking en dakpannen: het leggen van bitumineuze daken en dakpannen
● Reinigen van de dakgoten: uw dakgoten worden periodiek of eenmalig gereinigd
● Onderhoudscontracten: voordelige contracten voor dakonderhoud
● Dakinspectie: gratis en vakkundig inspecteren van uw hellende of platte dak

Ons werkgebied

Media Dak is een dakdekkersbedrijf in Apeldoorn. Uiteraard strekt onze dienstverlening zich ook uit over de rest van Nederland. Wij voorzien u altijd van een op maat gemaakte offerte. Media Dak hanteert vaste tarieven zonder bijkomende kosten. Afgestemd op uw wensen.

Vragen over dakonderhoud of dakreparatie?

Wij beantwoorden uw vragen graag. Onze ervaren dakdekkers voorzien u graag van een passend advies. Of dat nu gaat om gevelreiniging, impregneren of dakonderhoud. Uiteraard kunt u ook een maatwerk offerte aanvragen voor de door u gewenste diensten. Dit is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met Media Dak.