Nokvorsten

Nokvorsten liggen op het hoogste gedeelte van het dak over de gehele lengte. Deze ronde pannen schermen de uiteinden af van de bovenste dakpannen. Er zijn verschillende soorten nokvorsten. De soort is afhankelijk van het type dakpan dat zich op het dak bevindt.

Nokvorsten kunnen los komen te liggen, breken of beschadigen. Door afgewaaide takken, storm of andere weersinvloeden. In dat geval is het belangrijk om de nokvorsten zo snel mogelijk te laten vastzetten of repareren. Zo voorkomt u lekkage en dakschade. Goed gelegde nokvorsten houden de dakbedekking en uw dak in een uitstekende conditie.

● Nokvorsten sluiten de bovenste dakpannen af
● Voorkomt daklekkage
● Beschermt de dakconstructie tegen vocht
● Verschillende bevestigingsmogelijkheden

Nokvorsten vastzetten

Nokvorsten vastzetten moet snel en vakkundig gebeuren. Media Dak staat hierin graag voor u klaar. Losliggende nokpannen of nokvorsten kunnen voor flinke dakschade zorgen. Bijvoorbeeld na een harde wind of afvallende takken die de nokpannen verschuiven. Er kan dan sprake zijn van schade zoals lekkages of schade aan het de dakconstructie.

Als nokvorsten niet tijdig en op een correcte manier wordt vastgezet, kan dit hoge kosten met zich meebrengen. Nokvorsten vastzetten kunt u overlaten aan Media Dak. Daarbij maken wij gebruik van verschillende bevestigingstechnieken. Zoals cement of mortel.

Nokvorsten repareren

Is er schade ontstaan aan de nokvorsten? Dan moet u deze zo snel mogelijk laten repareren. Poreuze of beschadigde nokpannen kunnen de constructie van uw dak of de dakbedekking beschadigen. Media Dak is gespecialiseerd in nokvorsten repareren. Dat doen wij door heel Nederland. Wij repareren de nokpannen van alle soorten hellende daken.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor het repareren, plaatsen of vastzetten van nokvorsten. Wij voorzien u graag van een maatwerk prijsopgave en een vakkundig advies. Nokvorsten laten vastzetten of repareren kan bij Media Dak door heel Nederland.

Nokvorsten media-dak
dakdekker

Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Uw dak vernieuwen? ...
of uw dak voorzien van een nieuwe coating door uw  speciaalzaak?!

Uw voordelen:

  • Verlenging van de levensduur.
  • Verbetering/verfraaiing woning.
  • Aanhechting van algen en mossen verminderen.
  • In veel kleuren mogelijk

EN het belangrijkste is:

U bespaart veel geld !!!

  • Dakcoating 10 jaar
  • Dakreiniging
  • Gevelreiniging 
  • Gevelcoating 10 jaar
  • Impregneren 10 jaar
  • Antialg/ mosbehandling