Gevel reinigen

Uw gevel laten reinigen draagt bij aan het onderhoud van uw woning. De gevel van uw woning kan worden aangetast door verschillende soorten vervuiling. Zoals uitlaatgassen, maar ook groene aanslag door de invloeden van het weer. Zelfs begroeiing en graffiti kunnen de gevel van uw woning ernstige schade toebrengen. De gevel professioneel laten reinigen is dan noodzakelijk. Natuurlijk draagt gevelreiniging ook bij aan de uitstraling van uw woning, garage of winkelpand. De gevel vormt immers het aanzicht van uw woning.

● Draagt bij aan de uitstraling van uw woning
● Houdt de gevel en de voegen in goede conditie
● Gevel reiniging en impregneren voorkomt schadelijke vervuiling
● Voorkomt porositeit, lekkages en vochtvorming

Gevel impregneren

Naast het reinigen kunt u uw gevel ook laten impregneren. Een geïmpregneerde gevel is minder gevoelig voor binnendringend vocht van buitenaf. Dat geldt ook voor verschillende soorten vervuiling. Zoals mosgroei, uitlaatgassen van voertuigen, groene aanslag en vorst.
De gevel impregneren heeft ook een positieve invloed op de woningisolatie. Vocht wordt effectief tegengehouden waardoor u binnenshuis profiteert van een gezonder leefklimaat.

Gevel reinigen en impregneren

De gevel laten reinigen en impregneren door een vakkundig bedrijf? Media Dak is gespecialiseerd in het reinigen en impregneren van alle soorten gevels. Wij maken gebruik van innovatieve technieken en materialen. Voor gevels van beton, steen of kalkzandsteen. Wij werken door heel Nederland voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

Wilt u uw gevel laten reinigen of impregneren? Ook een combinatie van beiden is mogelijk bij Media Dak. Naast het reinigen van uw gevel of het aanbrengen van impregneer, zijn wij ook gespecialiseerd in andere dak reparaties en renovaties. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan voor gevelreiniging. Natuurlijk voorzien we u graag van een op maat gemaakte prijsopgave met concurrerende en transparante tarieven voor reiniging en impregneren.

Gevel reinigen

Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Uw dak vernieuwen? ...
of uw dak voorzien van een nieuwe coating door uw  speciaalzaak?!

Uw voordelen:

  • Verlenging van de levensduur.
  • Verbetering/verfraaiing woning.
  • Aanhechting van algen en mossen verminderen.
  • In veel kleuren mogelijk

EN het belangrijkste is:

U bespaart veel geld !!!

  • Dakcoating 10 jaar
  • Dakreiniging
  • Gevelreiniging 
  • Gevelcoating 10 jaar
  • Impregneren 10 jaar
  • Antialg/ mosbehandling