Dakrenovatie

Dakrenovatie is belangrijk om een aantal factoren. Het dak is misschien wel het belangrijkste element van uw woning. Met een goede renovatie blijft de houten dakconstructie droog en beschermt tegen schadelijke weersinvloeden. Daarnaast zorgt dakrenovatie ook voor een uitstekende isolatie. Het renoveren van het dak kan noodzakelijk zijn om diverse redenen.

Bijvoorbeeld omdat het dak door ouderdom of ernstige schade gerenoveerd moet worden. Een dakrenovatie voorkomt ook vervelende isolatieproblemen of lekkages. Daarnaast draagt een vakkundige dakrenovatie van Media Dak bij aan het onderhoud- en de woningwaarde.
Dakrenovatie is mogelijk voor zowel pannendaken, kunststof- of bitumineuze daken.

● Beschermt de dakconstructie
● Draagt bij aan het onderhoud en de woningwaarde
● Zorgt voor een uitstekende isolatie
● Voorkomt vervelende daklekkages door schade

Dak isoleren

Ook het dak isoleren is een onderdeel van dakrenovatie. Een goed geïsoleerd dak houdt de woning en de dakconstructie droog, maar zorgt ook voor een uitstekend rendement. Kapotte dakpannen of versleten dakbedekking hebben een negatieve invloed op de woningisolatie.

Een dak isoleren kan ook noodzakelijk zijn bij de aankoop van een woning. Bijvoorbeeld wanneer de woning in goede conditie is, maar de staat van de dakconstructie of de dakbedekking te wensen overlaat. Een goed geïsoleerd dak verhoogt de waarde van uw woning. Dakisolatie heeft natuurlijk ook een positieve invloed op uw energierekening.

Media Dak is gespecialiseerd in alle soorten dakrenovatie. Voor zowel platte daken als schuine daken met verschillende dakbedekkingen. Uiteraard staan we ook voor u klaar als u uw dak professioneel wilt laten isoleren. Onze werkwijze wordt bepaald aan de hand van een grondige dakinspectie. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan voor dakrenovatie.

Wilt u uw dak laten isoleren of gedeeltelijk renoveren? Wij voorzien u graag van een op maat gemaakte prijsopgave. De specialisten van Media Dak zijn werkzaam in heel Nederland.

Dakrenovatie
dakdekker

Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Uw dak vernieuwen? ...
of uw dak voorzien van een nieuwe coating door uw  speciaalzaak?!

Uw voordelen:

  • Verlenging van de levensduur.
  • Verbetering/verfraaiing woning.
  • Aanhechting van algen en mossen verminderen.
  • In veel kleuren mogelijk

EN het belangrijkste is:

U bespaart veel geld !!!

  • Dakcoating 10 jaar
  • Dakreiniging
  • Gevelreiniging 
  • Gevelcoating 10 jaar
  • Impregneren 10 jaar
  • Antialg/ mosbehandling