Dakpannen vervangen

Dakpannen vervangen is noodzakelijk om schade aan uw dak en de constructie van uw woning te voorkomen. Kapotte dakpannen leggen de houten dakconstructie en de isolatie van het dak bloot. Dit kan diverse problemen veroorzaken zoals een daklekkage. Kapotte dakpannen hebben ook invloed op de woningisolatie en de conditie van het houtwerk.

Dakpannen laten vervangen kan nodig zijn in verschillende situaties. Bijvoorbeeld omdat er sprake is van stormschade of omdat de dakpannen poreus zijn geworden door de invloeden van het weer, mosgroei of groene aanslag. Media Dak is gespecialiseerd in het vervangen van alle soorten dakpannen. Uiteraard voeren wij eerst een dakinspectie uit als u uw dakpannen wilt laten vervangen of vernieuwen. Zo garanderen wij de beste werkwijze.

● Voorkomt daklekkage
● Draagt bij aan de woningwaarde
● Garandeert een uitstekende isolatie
● Houdt de dakconstructie in goede conditie

Dakpannen laten vervangen door Media Dak

Een pannendak of een gedeelte daarvan vervangen is specialistisch werk. Het dak is één van de belangrijke constructies van uw woning. Het laten vervangen van de pannen draagt bij aan het onderhoud van uw dak. Daarnaast voorkomt u lekkages en andere ongewenste dakschade door achterstallig onderhoud, storm of andere schadelijke weersinvloeden.

Media Dak is gespecialiseerd in het vervangen en vernieuwen van alle soorten dakpannen. Wij zijn actief in heel Nederland. De kosten voor dakpannen vervangen zijn afhankelijk van het oppervlak van uw dak, de soort dakpannen en de nevenschade die daardoor is ontstaan. Ook voor schade aan de nokvorsten, daklekkage of dakreiniging staan wij voor u klaar.

Offerte aanvragen voor het laten vervangen van dakpannen

Wilt u uw dakpannen professioneel laten vervangen door Media Dak? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan. Natuurlijk voorzien we u graag van een op maat gemaakte prijsopgave. Geheel afgestemd op de specificaties van uw dakpannen en uw wensen.

Dakpannen vervangen

Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Uw dak vernieuwen? ...
of uw dak voorzien van een nieuwe coating door uw  speciaalzaak?!

Uw voordelen:

  • Verlenging van de levensduur.
  • Verbetering/verfraaiing woning.
  • Aanhechting van algen en mossen verminderen.
  • In veel kleuren mogelijk

EN het belangrijkste is:

U bespaart veel geld !!!

  • Dakcoating 10 jaar
  • Dakreiniging
  • Gevelreiniging 
  • Gevelcoating 10 jaar
  • Impregneren 10 jaar
  • Antialg/ mosbehandling