Dakpannen

Dakpannen zijn een belangrijk onderdeel van het dak. Ze beschermen de dakconstructie en de woning tegen vocht en andere schadelijke invloeden van buitenaf. Het tijdig laten vervangen of vernieuwen van de dakpannen draagt bij aan een goed woningonderhoud.

Goede dakpannen dragen bij aan een perfecte woningisolatie. Uiteraard heeft dit ook een positieve invloed op de waarde van de woning. Media Dak is gespecialiseerd in het vervangen, leggen en vastzetten van alle soorten dakpannen. Zo kunnen dakschade en hoge kosten voor dakreparatie of renovatie worden voorkomen. Andere voordelen zijn:

● Bescherming van de dakconstructie
● Zorgt voor een betere woningisolatie
● Voorkomt dak schade en daklekkages
● Draagt bij aan de waardevermeerdering van de woning

Dakpannen vervangen

Dakpannen vervangen is specialistisch werk. Dat kan nodig zijn om verschillende redenen. Bijvoorbeeld omdat de pannen vervangen moeten worden door stormschade of omdat de dakpannen gebroken of beschadigd zijn geraakt door vorst, vervuiling of algengroei.

Het tijdig en professioneel laten vervangen van de dakpannen voorkomt hoge kosten door achterstallig onderhoud en daklekkages. Media Dak is uw specialist in dakpannen vervangen. Op voorhand voeren wij eerst een grondige dakinspectie uit. Op deze manier kunnen wij de juiste werkwijze hanteren en voorzien we uw dak van de juiste dakpannen.

Dakpannen leggen

Dakpannen leggen kunt u het beste overlaten aan een specialistisch bedrijf. De pannen moeten op de juiste manier worden gelegd om een goede isolatie te garanderen en lekkages te kunnen voorkomen. Dakpannen leggen kan nodig zijn omdat u de dakbedekking heeft laten vervangen, of omdat de dakpannen van de woning aan vervanging toe zijn.

Dakpannen vastzetten

Dakpannen vastzetten is ontzettend belangrijk om verdere dakschade te kunnen voorkomen. Bijvoorbeeld na een harde wind of door stormschade. Ook door begroeiingen of overhangende takken kunnen de dakpannen verschuiven. Deze moet u zo snel mogelijk laten vastzetten. Media Dak staat hierin voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in dakpannen vervangen, leggen en vastzetten. Vraag gratis en vrijblijvend een maatwerk offerte aan.

media-dak9.jpg

Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Uw dak vernieuwen? ...
of uw dak voorzien van een nieuwe coating door uw  speciaalzaak?!

Uw voordelen:

  • Verlenging van de levensduur.
  • Verbetering/verfraaiing woning.
  • Aanhechting van algen en mossen verminderen.
  • In veel kleuren mogelijk

EN het belangrijkste is:

U bespaart veel geld !!!

  • Dakcoating 10 jaar
  • Dakreiniging
  • Gevelreiniging 
  • Gevelcoating 10 jaar
  • Impregneren 10 jaar
  • Antialg/ mosbehandling