Een dakinspectie laat u uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf. Media Dak inspecteert uw dak op verschillende punten. Wij controleren de conditie van de dakbedekking, maar ook de staat van de dakconstructie. Een gratis dakinspectie wordt ook uitgevoerd voor de vroegtijdige detectie van dak lekkages schade. Media Dak hanteert de volgende werkwijze.

Hoe gaan wij te werk

dakdekker

Dakinspectie Apeldoorn

Media Dak is gespecialiseerd in dakinspectie in Apeldoorn. Deze dienst bieden wij geheel gratis en vrijblijvend aan. Een periodieke inspectie van uw platte of hellende dak voorkomt hoge kosten. Bijvoorbeeld omdat een lekkage niet vroegtijdig is opgemerkt en er schade is ontstaan aan de dakconstructie of het houtwerk. Een dakinspectie in Apeldoorn draagt bij aan een goed onderhoud van uw dak en voorkomt ingrijpende en dure dakrenovaties.

Dakinspectie kosten

De dakinspectie zelf brengt géén kosten met zich mee. Wij controleren uw dak preventief op verschillende punten. Pas wanneer u een akkoord geeft op de door ons aanbevolen dakreparaties in de maatwerk offerte, starten wij met de werkzaamheden aan uw dak. Een vakkundige dakinspectie van Media Dak is gratis en brengt dus geen kosten met zich mee.

Gratis dakinspectie

Wilt u een gratis dakinspectie laten uitvoeren door Media Dak in Apeldoorn of Nederland? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen over onze dakinspectie of wilt u weten welke controles wij uitvoeren aan uw dak? Media Dak beantwoord uw vragen graag.