Dakgoot schoonmaken

De dakgoot schoonmaken draagt bij aan het onderhoud van uw woning. Het regelmatig schoonmaken van de dakgoten voorkomt ook schade en wateroverlast. Denk daarbij aan schade aan het houtwerk van de kozijnen, de gevel van de woning en de dakgoten zelf. Dit kan ontstaan door het niet tijdig verwijderen van bladeren, takken en groene aanslag of mos. De dakgoot regelmatig laten schoonmaken door Media Dak heeft ook deze voordelen:

● Een goede afvoer van hemelwater voorkomt lekkages
● Voorkomt schade aan het houtwerk van de kozijnen
● Beschermt de gevel van uw woning
● Voorkomt overstromingen en verstoppingen door blad of mos

Dakgoot schoonmaken prijs

De dakgoot laten schoonmaken door Media Dak kan tegen een concurrerende prijs. Wij voorzien u graag van een op maat gemaakte offerte. Afgestemd op uw dakgoten en wensen. Bij ons kunt u uw dakgoten eenmalig of periodiek professioneel laten schoonmaken.

Dakgoot schoonmaken kosten

De dakgoot laten schoonmaken. Wat zijn de kosten? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. De kosten voor dakgootreiniging zijn afhankelijk van het type woning en het aantal dakgoten. Heeft u vragen over de kosten van dakgootreiniging? Wij beantwoorden ze graag.

Dakgoot schoonmaken Apeldoorn

Uw dakgoot laten schoonmaken in Apeldoorn? Media Dak is gespecialiseerd in dakgoot reiniging en onderhoud. Naast het reinigen en schoonmaken van dakgoten zijn wij ook uw specialist in dakgoot reparatie. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van schade of lekkages.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor het laten schoonmaken van de dakgoot in de omgeving van Apeldoorn. Media Dak is actief binnen heel Nederland. Wij voorzien u graag van een op maat gemaakte prijsopgave. Natuurlijk tegen een concurrerend en marktconform tarief. Onze prijzen voor dakgoot reiniging in Apeldoorn zijn all-in en zonder bijkomende kosten. We bieden u graag van een uitgebreide en klantvriendelijke service.

media-dak Dakgoot schoonmaken
Dakgoot schoonmaken

Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Uw dak vernieuwen? ...
of uw dak voorzien van een nieuwe coating door uw  speciaalzaak?!

Uw voordelen:

  • Verlenging van de levensduur.
  • Verbetering/verfraaiing woning.
  • Aanhechting van algen en mossen verminderen.
  • In veel kleuren mogelijk

EN het belangrijkste is:

U bespaart veel geld !!!

  • Dakcoating 10 jaar
  • Dakreiniging
  • Gevelreiniging 
  • Gevelcoating 10 jaar
  • Impregneren 10 jaar
  • Antialg/ mosbehandling