Dakbedekking plat dak

Dakbedekking voor een plat dak moet aan andere eisen voldoen dan bedekking voor schuine daken. Een correcte afvoer van regen en hemelwater is erg belangrijk. Zo kunt u schade aan uw platte dak en lekkages voorkomen. De bitumen dakbedekking voor een plat dak moet uiteraard geheel waterdicht en isolerend zijn. Verschillende dakbedekkingen zijn:

● Hoogwaardige dakbedekking voor elk plat dak
● Kunststof dakbedekking
● Bitumineuze dakbedekking
● EPDM dakbedekking

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking is zeer geschikt voor platte daken. Bitumen is vochtbestendig en zeer sterk. Deze dakbedekking voor een plat dak is bestand tegen de invloeden van het weer. Het kan worden aangebracht op alle soorten platte daken. Zoals de daken van verschillende soorten woningen, aanbouwen, schuren en garages.

Bitumineuze dakbedekking

Media Dak is gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekking. De bedekking is gemaakt van teer en heeft bij een goed dakonderhoud een levensduur van gemiddeld 30 tot 40 jaar. De dakdichting wordt op maat aangebracht met behulp van innovatieve technieken.

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking wordt veel toegepast op een plat dak. Het betreft een kunststof dakbedekking dat bestaat uit Ethyleen, Propyleen, Dieen en Monomeer. Deze dakbedekking voor platte daken is zeer duurzaam. Bij een goed onderhoud heeft het een levensduur van tot wel 50 jaar. EPDM wordt ook veel gebruikt in combinatie met begroeide of groene daken.

● Lange levensduur
● Duurzame investering
● Waterdicht en isolerend

Kunststof dakbedekking

Denkt u na over kunststof dakbedekking voor uw platte dak? Media Dak is uw specialist in bitumineuze dakbedekking. Zoals EPDM of bitumen. Natuurlijk voorzien we u hierin ook graag van een passend advies. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan voor dakbedekking die geschikt is voor een plat dak. Wij voorzien u graag van een op maat gemaakte en transparante prijsopgave. Als dakspecialist is Media Dak werkzaam in heel Nederland.

dakbedekking
Dakbedekking plat dak

Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Uw dak vernieuwen? ...
of uw dak voorzien van een nieuwe coating door uw  speciaalzaak?!

Uw voordelen:

  • Verlenging van de levensduur.
  • Verbetering/verfraaiing woning.
  • Aanhechting van algen en mossen verminderen.
  • In veel kleuren mogelijk

EN het belangrijkste is:

U bespaart veel geld !!!

  • Dakcoating 10 jaar
  • Dakreiniging
  • Gevelreiniging 
  • Gevelcoating 10 jaar
  • Impregneren 10 jaar
  • Antialg/ mosbehandling